Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: "Probabil că se va face transferul verii de la noi" Joi Aug 14, 2014 9:04 am |
|
| Transferul verii din Liga 1 este pe punctul de a fi oficializat! Florin Gardoș (25 de ani) a plecat joi dimineață spre Anglia, pentru a pune la punct detaliile mutării sale la Southampton.Așa cum Digi Sport a anunțat recent, Gardoș va semna cu englezii pentru aproximativ 6 milioane de lire sterline, tranzacție care va aduce o nouă sumă importantă în conturile Stelei. Prin vânzările lui Chiricheș și Gardoș, campioana Ligii 1 s-a ales cu aproape 20 de milioane de euro, reușind să facă o afacere excelentă cu cei doi fundași.Gardoș a decolat spre Londra joi, la ora 8:50, cu o cursă de linie, fiind însoțit de impresarul Pietro Chiodi. "Încă nu am semnat nimic, acum merg să negociez, dacă se va face probabil că va fi transferul verii la noi, e un vis de al meu să ajung Anglia", a spus Gardoș înainte de plecare, fiind vizibil încântat de oferta primită. Astfel, sunt șanse minime ca Florin Gardoș să intre pe teren în play-off-ul UEFA Champions League, contra lui Ludogorets, pentru a nu periclita transferul. O situație asemănătoare a avut și Chiricheș anul trecut, când a lipsit de la returul decisiv cu Legia, fiind pe punctul de a semna cu Tottenham. Steaua a obținut atunci calificarea în grupe fără el. Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.
Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro. |
|