Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: ”Avem echipă cu care putem domina zece ani de acum înainte” Vin Aug 15, 2014 1:44 pm |
|
| Chelsea nu va mai face niciun transfer în această vară, antrenorul portughez al londonezilor, Jose Mourinho, declarându-se mulțumit de achizițiile făcute. De aceea, lusitanul a ținut să mulțumească șefilor pentru că i-au îndeplinit toate cererile avute. „Avem echipa pe care ne-o doream. Am o listă de jucători convocabili mâine, o listă de jucători pentru sezonul viitor și una pentru a domina următorii cinci sau zece ani, cu atâția jucători tineri. De aceea, îmi place echipa mea. Nu există antrenor pe lumea asta care să spună: echipa mea este perfectă sau nu mai poate fi îmbunătățită. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că îmi place mult echipa mea”, a declarat Jose Mourinho. „Clubul a fost fantastic, pentru că mi-a adus trei din obiectivele avute: un fundaș stânga, un mijlocaș și un atacant. De fapt, mi-a adus doi atacanți, că a revenit și Drogba”, a mai spus fostul tehnician al lui Real Madrid. Achizițiile făcute de Chelsea în această vară: - Diego Costa (Atletico Madrid) - atacant - 38 de milioane euro - Cesc Fabregas (Barcelona) - mijlocaș - 33 de milioane de euro - Filipe Luis (Atletico) - fundaș stânga - 20 de milioane de euro - Didier Drogba (Galatasaray) - atacant - liber de contract digisport. |
|