Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: Moraru e acționar majoritar la Rapid! Mar Iul 29, 2014 11:28 am |
|
| Valerii Moraru deține în acest moment 94,72% din gruparea giuleșteană, după ce a achiziționat și procentele pe care le mai deținea Adrian Zamfir, fostul acționar al giuleștenilor.
Lucrurile par a intra pe făgașul normal la Rapid. Noul patron al echipei de lângă Podul Grant, Valerii Moraru, și-a extins influența în cadrul clubului, după ce a intrat, potrivit prosport.ro, și în posesia celor 20 de procente din acțiunile FC Rapid, aflate în posesia lui Adrian Zamfir.
În acest moment, omul de afaceri din Republica Moldova deține 94,72% din gruparea giuleșteană. Zamfir a declarat pentru Mediafax că suma tranzacției a fost de 850 de lei, și asta doar pentru că cedarea acțiunilor pe care le avea nu se putea face gratuit.
”Am avut o întâlnire cu domnul Moraru, am ajuns la un acord şi am semnat contractul de vânzare-cumpărare a celor 20 procente pe care le mai deţineam la FC Rapid”, a precizat Zamfir.
Odată cu cele 20 de procente, Moraru a preluat de la Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu şi creanţele curente ale clubului, pe care omul de afaceri basarabean le-a estimat la o sumă cuprinsă între 2,7 milioane de euro şi 4 milioane de euro.
Conform unor surse din cadrul clubului, Valerii Moraru şi-a asumat prin contractul semnat cu Adrian Zamfir o investiţie în echipă de 2,5 milioane de lei (aproximativ 550.000 de euro), în acest sezon. Digisport. |
|
Rank: Fondator Status: Posturi : 303 Reputatie : 34 Data de Inscriere : 26/07/2014
| Subiect: Re: Moraru e acționar majoritar la Rapid! Joi Aug 07, 2014 8:33 pm |
|
| |
|