S-au trimis oficial comunicatele de presa in care suntem anuntati ca Romtelecom si Cosmote vor activa din luna septembrie sub numele Telekom Romania. Haideti sa vedem ce schimbari vor urma.
Nu are rost sa mai discutam despre aceasta schimbare foarte pe larg pentru ca mai sunt inca doua articole pe aceasta tema. Acum vor vorbi despre lucrurile oficiale pe care le-am aflat din comunicatul de presa, lucruri esentiale pentru consumatori.
Cosmote si Romtelecom vor purta oficial numele de Telekom Romania. Separat, Cosmote se va numi Telekom Romania Mobile Comunications, iar Romtelecom se va numi Telekom Romania Comunication. Din septembrie se vor renova 43 de magazinem 7 magazine de tip concept store vor exista la nivel national si vor respecta standardele Deutsche Telekom. Va exista un singur call centre, un singur website si o singura prezenta in social media.
Nikolai Beckers, CEO Romtelecom şi COSMOTE România spune:
În acest moment, unul din doi români folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Împreună, suntem o mare comunitate, conectată prin tehnologie şi experienţe împărtăşite. Asta ne onorează şi, în acelaşi timp, ne dă o mare responsabilitate: să livrăm o experienţă “T” completă, asta însemnând tehnlogie competitivă, servicii inovative şi o filosofie de brand reînnoită. Foarte multă energie, pasiune şi profesionalism sunt investite în acest proces complex de rebranding, cu numeroase proiecte şi echipe din cele două companii care lucrează împreună, sincronizat.
Eu sunt abonat la Romtelecom de cand ma stiu. Pe Cosmote nu am trecut niciodata deci nu pot sa zic nimic despre ei. Dar despre Romtelecom o sa imi fie dor. Cu bune si rele, a fost o experienta faina. O sa va tin la curent dupa aceste schimbari sa va spun cum decurg lucrurile pentru un clien