RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
"Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare   Empty
MesajSubiect: "Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare "Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare   EmptyLun Aug 18, 2014 10:37 am

"Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare   53f0f1bf95f9cfca61000002

Viitorul are un început greu de sezon, însă Gică Hagi nu renunță la tactica sa, aceea de a se baza pe tineri.

Într-un interviu acordat pentru presa italiană, cel mai bun jucător din istoria țării noastre a vorbit despre Academia sa: "A fost ideea mea, am vrut să concentrez toate valorile din țară acolo. Avem copii talentați, am fost campioni naționali la categoriile U 19, U 17 și U 15. Am produs și transferat destui jucători care vor ajunge mari în viitor. Noi asta facem, formăm jucători.", a spus Gheorghe Hagi.

Întrebat de fiul său, Ianis, și despre posibilitatea ca acesta să plece de la Viitorul, Hagi a fost ferm. "Anul acesta mai rămâne sigur la noi, să joace bine la naționale, poate să și ajungă la prima echipă, apoi vom vedea."

Regele i-a făcut și o caracterizare fiului său: "Are de toate: vede bine jocul, are calitate, marchează, dă și pase de gol, un număr 10 cu bună viziune în joc.", a declarat Gică Hagi despre Ianis.
Sus In jos

"Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t “Poate să fie unul dintre protagoniștii campionatului”
t "Tot ce înseamnă Steaua va rămâne mereu în sufletul meu"
t Viorel Moldovan va debuta pe banca naționalei U21 cu Italia
t El poate fi ZLATAN al Stelei!
t 'E cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea'
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum