Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: "Anul acesta rămâne sigur. Poate va și debuta la echipa mare Lun Aug 18, 2014 10:37 am |
|
| Viitorul are un început greu de sezon, însă Gică Hagi nu renunță la tactica sa, aceea de a se baza pe tineri.
Î ntr-un interviu acordat pentru presa italiană, cel mai bun jucător din istoria țării noastre a vorbit despre Academia sa: "A fost ideea mea, am vrut să concentrez toate valorile din țară acolo. Avem copii talentați, am fost campioni naționali la categoriile U 19, U 17 și U 15. Am produs și transferat destui jucători care vor ajunge mari în viitor. Noi asta facem, formăm jucători.", a spus Gheorghe Hagi. Întrebat de fiul său, Ianis, și despre posibilitatea ca acesta să plece de la Viitorul, Hagi a fost ferm. " Anul acesta mai rămâne sigur la noi, să joace bine la naționale, poate să și ajungă la prima echipă, apoi vom vedea." Regele i-a făcut și o caracterizare fiului său: "Are de toate: vede bine jocul, are calitate, marchează, dă și pase de gol, un număr 10 cu bună viziune în joc.", a declarat Gică Hagi despre Ianis. |
|