RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"Nu l-au jucat pe postul lui"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Muffy
Membru
Muffy

Rank: Membru
Status:
Posturi : 265
Reputatie : 6
Data de Inscriere : 29/07/2014
"Nu l-au jucat pe postul lui"   Empty
MesajSubiect: "Nu l-au jucat pe postul lui" "Nu l-au jucat pe postul lui"   EmptyMar Aug 19, 2014 3:45 pm

"Nu l-au jucat pe postul lui"   53f3109295f9cfaf20000000

Chelsea a debutat cu o victorie în noul sezon din Premier League, 3-1 pe terenul proaspăt promovatei Burnley , iar unul dintre cei mai buni oameni ai lui Mourinho a fost Cesc Fabregas, adus de la Barcelona în această vară.

La finalul partidei portughezul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Fabregas. Fostul mijlocaș al catalanilor a pasat decisiv la două din cele trei goluri ale "albaștrilor". "Când jucătorul pe care-l transferi e prima ta opțiune este greu să faci greșeli. Fabregas a fost prima opțiune pentru această poziție. Știu exact ce fel de jucător este Cesc. În 6-7 din ultimii 10 ani cred că am fost în aceeași ligă" a declarat Mourinho la finalul partidei

Barcelona l-a vândut pe Fabregas la Chelsea după 3 ani în care mijlocașul iberic n-a impresionat pe Camp Nou. Mourinho n-a ezitat să-i ințepe pe catalani, în special pe cei care au fost pe banca tehnică a Barcelonei. "La Barcelona a fost folosit ca un 9 fals, sau aripă sau ca un număr 10, însă amândoi știm că locul lui este pe poziția în care a jucat cu Burnley. Citește foarte repede jocul la mijlocul terenului și asta mă bucură. Barcelona nu l-a folosit pe Fabrgas pe postul lui, dar noi nu vom face aceeași greșeală" a mai spus Mourinho.

Managerul portughez e convins că Fabregas a fost cel mai bun jucător al lui Chelsea în disputa de pe terenul lui Burnley "Toată echipa a jucat foarte bine. Cesc a fost omul meciului pentru că el și cu Matic au controlat mijlocul terenului așa cum Chelsea n-a putut să o facă în sezonul trecut" a încheiat tehnicianul portughez.
Sus In jos

"Nu l-au jucat pe postul lui"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Pantilimon n-a jucat niciun minut
t Kovacs și Miranda au jucat sub comanda lui Bratu
t Am jucat slab, fără luciditate. Este o palmă pentru noi
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Anglia-