Rank: Membru Status: Posturi : 265 Reputatie : 6 Data de Inscriere : 29/07/2014
| Subiect: Rojo va semna cu United Mar Aug 19, 2014 3:45 pm |
|
| Cu Luis Van Gaal pe bancă, Manchester United vrea să schimbe impresia lăsată fanilor în ultima ediție de campionat, când pentru prima dată în istoria Premier League a încheiat în afara podiumului. În prima etapă lucrurile n-au stat deloc bine pentru "diavoli", trupa lui Van Gaal fiind învinsă acasă de Swansea cu 2-1 . Deși i-a adus în această vară pe Ander Herrera și Luke Shaw, pe care a cheltuit aproape 80 de milioane de euro, Van Gaal n-a terminat campania de achiziții a "diavolilor". Olandezul i-a pierdut pe Vidic, Ferdinand și Evra și n-a reușit să-i înregimenteze pe Hummels sau Vermaelen așa că s-a reorientat către un fundaș care a jucat în finala Campionatului Mondial din Brazilia.
Este vorba de Marcos Rojo, apărătorul de 24 de ani de bandă stângă aflat sub contract cu Sporting Lisabona. Argentinianul care a impresionat la Campionatul Mondial din Brazilia a confirmat interesul englezilor pentru el. "Sunt cu familia în Portugalia, dar mă pregătesc să plec către Manchester. Adevărul este că pentru mine totul este ca un vis. Campionatul Mondial a fost unul bun, dar acum sunt gata să fac un pas înainte în carieră. Sunt foarte fericit" a declarat Rojo pentru presa din Portugalia.Fundașul stânga de 24 de ani a refuzat o scurtă perioadă să participe la antrenamentele lui Sporting după ce a aflat că gruparea din Lisabona refuzase o ofertă de 20 de milioane de euro de la United în schimbul său. "În unele momente a fost greu, dar lucrurile s-au rezolvat acum. Totul a mers foarte bine pentru mine în Portugalia și mi-e greu să plec. dar trebui să merg mai departe și să ajung cât mai sus în carieră. N-am vorbit cu Van Gaal, însă va depinde numai de mine dacă voi juca sau nu. Sunt gata să joc pe orice post" a încheiat Rojo. 13.000.000 de euro e cota lui Marcos Rojo 3 echipe are în CV Rojo: Estudiantes, Spartak Moscova și Sporting 61 de meciuri, 7 goluri și o pasă decisivă are Rojo la Sporting |
|