Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: "Și la antrenament îți vine greu să dai 6 goluri" Mier Aug 20, 2014 12:06 pm |
|
| Claudiu Keșeru a intrat în istoria fotbalului românesc după cele șase goluri reușite cu Pandurii Târgu Jiu. Ultimul care a izbutit o astfel de performanță a fost Marian Popa. Trecut și pe la Steaua, vârful a înscris toate golurile Farului într-o victorie cu Oțelul din anul 1993, scor 6-3.
Într-un interviu acordat pentru emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, Popa și-a adus aminte de meciul care l-a făcut celebru.
"După golul 3, a urmat un penalty. Hat-trick mai dădusem, am zis să dau și golul 4, să rămână în istorie. A fost apoi o centrare de gol și o pasă superbă, nu aveai ce să faci decât să dai gol. Toate mi-au ieșit în ziua aia! La penalty, Carabaș (n.n. Stelian Carabaș) m-a rugat, fiind mult mai tânăr, să bată el, dar i-am spus să-l dau și pe ăsta, să vedem cum iese", a afirmat Popa, omul cu 73 de goluri în Liga 1, în 168 de meciuri.
Marian Popa nu are nici mingea, dar nici tricoul, de la jocul cu Oțelul, din urmă cu 21 de ani.
"Și la antrenament îți vine greu să dai 6 goluri! Nu se putea lua mingea atunci, era pe semnătură, tricourile nu se aruncau, ci se păstrau. A rămas caseta de la cei care au filmat meciul, dar primele goluri am impresia că nu sunt prinse, cameramanul a ajuns mai târziu", a mai declarat Popa. digisport. |
|