RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra.   Empty
MesajSubiect: Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra. Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra.   EmptySam Aug 23, 2014 10:13 am

Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra.   53f7753995f9cfef28000000
CS Universitatea Craiova are doar două puncte după primele patru meciuri, iar pe olteni îi așteaptă acum două meciuri de foc. Formația din Bănie va evolua în următoarea etapă acasă cu Petrolul, pentru ca în etapa următoare elevii lui Ionel Gane să se deplaseze la Giurgiu, unde vor juca împotriva Astrei.

Chiar dacă deocamdată n-au avut nicio reacție oficială, patronii CS U nu sunt deloc mulțumiți de parcursul echipei. Aceștia i-au transmis deja tehnicianului că își poate face bagajele în cazul în care nu va reuși să aducă patru puncte în următoarele două meciuri, urmând ca la Craiova să fie instalat Cristi Pustai, care este liber de contract în acest moment.

Până la meciul cu Petrolul, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, Gane speră să-și motiveze corespunzător jucătorii. Tehnicianul a făcut apel la public și a mai dezvăluit că Pablo Brandan va intra cel mai probabil ca titular contra echipei lui Răzvan Lucescu.

“Îmi doresc să avem o organizare foarte bună a jocului, o determinare bună şi totodată să fim pragmatici. Atunci când avem ocazii de a da gol să o facem! Pentru că Petrolul nu îţi oferă prea multe şanse, iar atunci când le avem trebuie să le fructificăm.

Mateiu este indisponibil în continuare, iar Pleşan acuză unele dureri musculare, dar sperăm ca la ora meciului să fie apt. Brandan nu e la capacitate maximă, l-am folosit 60 de minute la un joc-şcoală disputat la mijlocul acestei săptămâni. Pentru meciul de duminică este posibil să apară de la început, date fiind problemele musculare ale lui Pleşan”, a declarat vineri tehnicianul.

“Chiar dacă Petrolul este o echipă puternică, nicio echipă nu e invincibilă în acest campionat şi în lume. Le-am dat băieţilor exemplul Astrei în meciul de la Lyon. Nimeni nu dădea nicio şansă Astrei şi a învins. Şi noi putem avea aceeaşi atitudine, să credem mai mult în victorie. Să nu ne fie teamă de adversar. Cu adversarii care se luptă la campionat trebuie să ai o motivaţie şi mai mare”, a mai spus tehnicianul.

“Competiția nu e compromisă”

Antrenorul s-a arătat încrezător că CS U își va intra în ritm și va obține rezultatele pe care le așteaptă suporterii craioveni:

“Noi nu am început aşa cum ne-am dorit, pentru că avem doar două puncte în patru meciuri. Puteam avea mai mult, asta e clar. Dar nu trebuie să cădem în partea cealaltă şi să spunem că întrecerea e compromisă, după doar patru etape. Cu două-trei victorii poţi să fii în prima parte a clasamentului. (...)

Trebuie să strângem rândurile, să facem jocuri bune şi să ne luăm punctele în meciurile care urmează. Eu am acceptat presiunea suporterilor de la început. Ei îşi exprimă nemulţumirea asupra jocului, asupra unui jucător anume. Dar şi ei trebuie să înţeleagă, construcţia unei echipe nu se poate face în 2-3 etape. E nevoie de mai multă încredere şi de mai mult sprijin în special din partea fanilor. Ar trebui să ne sprijine pe toată durata meciului, până la final, chiar dacă mai apar pase greşite sau vom fi dominaţi, pe alocuri, de adversar”.
digisport.
Sus In jos

Gane trebuie să obțină patru puncte cu Petrolul și Astra.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Astra - CSMS Iași 2-1.
t Mutu s-a despărţit definitiv de Petrolul
t Petrolul i-a reziliat contractul lui Vlad Morar
t “Trebuie să ne sacrificăm toți!”
t Tot ce trebuie să știe Gardoș despre noul său club
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-