RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
"Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa"   Empty
MesajSubiect: "Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa" "Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa"   EmptySam Aug 23, 2014 10:22 am

"Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa"   53f75a7595f9cf5a26000000
Luis Suarez a avut parte de clemență din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care i-a permis să se antreneze alături de colegi și să fie prezentat oficial pe Camp Nou

Uruguayanul nu a scăpat însă de cele 4 luni de suspendare, iar într-o declarație oferită pentru postul TV oficial al Barcelonei și-a exprimat dezamăgirea:

"Accept decizia TAS, altceva nu mi-a rămas de făcut, deși mereu am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa și voi putea să joc mai repede.", a spus Luis Suarez.

Atacantul va putea debuta oficial pentru noua sa formație abia pe 26 octombrie, atunci când îi va expira suspendarea de 4 luni în urma incidentului de la CM 2014, atunci când l-a mușcat pe Giorgio Chiellini.

Până la acel moment, Suarez se va pregăti alături de echipă, lucru de care este foarte mulțumit: "Era foarte greu să mă antrenez singur, într-un spațiu închis de 10 pe 10. Nu te mai simți fotbalist când faci asta.", a completat jucătorul de 27 de ani.

digisport.
Sus In jos

"Am fost încrezător că mi se va reduce pedeapsa"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t "A fost o zi memorabilă pentru mine"
t ”Au fost un eșec!”
t "Nu a fost nevoie de el cu Atletico!"
t Man. United a fost învinsă cu 4-0
t "Nu au fost sinceri cu mine"
Pagina 1 din 1