Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: Kun Aguero şi-a prelungit contractul cu City Sam Aug 23, 2014 10:31 am |
|
| Manchester City continuă campania de prelungire a contractelor jucătorilor esenţiali pentru echipă. Astfel, după ce în ultimele zile David Silva şi Vincent Kompany şi-au reînnoit înţelegerile, acum a venit rândul unei alte super vedete să o facă.
Este vorba despre atacantul argentinian Sergio Aguero, care şi-a prelungit contractul cu campioana Angliei până în iunie 2019.
Agüero, 26 de ani, a venit la City în 2011, câştigând de două ori campionatul Angliei (2012, 2014) şi Cupa Ligii (2014).
"Adevărul este că, de când am venit aici, în fiecare perioadă de transferuri au existat zvonuri despre revenirea mea în Spania. Mereu au existat speculaţii, dar eu nu le-am dat atenţie. Le transmit fanilor lui City să stea relaxaţi, pentru că voi rămâne aici până la finalul contractului.
În fiecare an ţintesc să fiu mai bun decât în precedentul. Ultimul sezon a fost incredibil, dar nu sunt mulţumit cu cele două titluri din Premier League. Vreau mai mult şi cred că pot realiza mai multe alături de colegii mei. Clubul este special, fanii, stadionul, staff-ul, atmosfera, totul", a declarat Aguero, pentru site-ul oficial al lui Manchester City.
75 de goluri în 122 de meciuri a reuşit Aguero în tricoul lui City
26 de ani are Sergio Aguero |
|