Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: “Vreau în cupele europene din primul an" Mier Aug 27, 2014 8:04 pm |
|
| CS Universitatea Craiova are doar două puncte în clasament după cinci etape, dar oltenii încă nu-și fac probleme cu retrogradarea, în condițiile în care sezonul acesta vor pica în liga secundă nu mai puțin de șase echipe. Cristian Bălgrădean, noul portar al oltenilor, s-a arătat mai mult decât optimist și a a declarat că a venit să facă performanţă alături de formația din Bănie. “Vreau să le mulţumesc acestor oameni minunaţi că m-au ajutat într-un moment greu al carierei. Am venit la Craiova cu sufletul deschis. Vreau să mă pregătesc bine, să joc bine, să facem suporterii fericiți.
Chiar dacă ar putea părea o ironie, dată fiind poziţia de acum a Universităţii, îmi doresc să prindem o cupă europeană încă din acest an. Când spun asta mă bazez pe forţa grupului. Am întâlnit aici băieţi minunaţi, antrenori la fel, care m-au primit extraordinar.
Prin transferul meu la Universitatea consider că este un pas în faţă, că pot să revin la echipa naţională. Vom juca fiecare meci la victorie. Şi Cupa României este un drum care te poate duce în cupele europene. Îmi doresc performanţe în cei doi ani cât voi sta la Craiova”.Fostul goalkeeper al celor de la Dinamo nu știe încă în ce moment va debuta pentru alb-albaștri și nici dacă acest lucru se va întâmpla în următoare etapă, când craovenii vor juca la Giurgiu, duminică, de la ora 19:00, contra Astrei. “Gane hotărăşte dacă voi fi în lot pentru meciul cu Astra. Eu îmi doresc să apăr cât mai mult şi să o fac cât mai bine. Trebuie să scoatem punct sau puncte cu Astra”. |
|