RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

[Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
[Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22   Empty
MesajSubiect: [Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22 [Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22   EmptyMier Aug 27, 2014 8:08 pm

[Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22   53fd039d95f9cf0a7f000001

HCM Baia Mare își anunță dorința de a-și menține supremația și în noul sezon din handbalul feminin. Jucătoarele lui Costică Buceschi au învins HCM Roman, cu 25-22, și au câștigat Supercupa României. Este al patrulea trofeu consecutiv pentru băimărence.

HCM Baia Mare a început perfect acest sezon - a învins HCM Roman și a câștigat Supercupa României, în direct la Digi Sport 3. Campioana României nu a avut însă o misiune ușoară cu handbalistele lui Florentin Pera, care au reușit să conducă pe tabelă în startul meciului.

HCM Baia Mare a forțat însă pe finalul primei reprize și a intrat la pauză cu avans de două goluri, 12-10. Într-o formulă diferită față de cea din sezonul trecut, după ce a transferat în această vară 14 jucătoare, Baia Mare a controlat jocul în actul secund - echipa campioană s-a impus în final cu 25-22.

„Meciul de astăzi l-am câștigat pe apărare”, a declarat, la final, Costică Buceschi, antrenorul lui HCM Baia Mare.

”Ne bucurăm foarte mult că am început cu dreptul și am reușit să obținem și această cupă”, a spus și Laura Oltean.

„A fost un meci bun, echilibrat, în care noi ne-am luptat pentru fiecare minge. Puțin lipsa de experiență în anumite momente și la poartă, Baia Mare a avut astăzi un plus”, a spus Florentin Pera, antrenorul lui HCM Roman.
Sus In jos

[Handbal]HCM Baia Mare - HCM Roman 25-22

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t [Handbal]HCM Baia Mare - Krim 41-26
t [Handbal]HCM Baia Mare - Ferencvaros 29-27
t [handbal]HCM - Ştiinţa Bacău 24-21.
t Script Acuratete Mare
t 'E cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea'
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Alte Sporturi-