Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: ”Știam de CFR de când a învins-o pe Manchester" Mier Sept 10, 2014 5:03 pm |
|
| Mijlocaşul italian Davide Petrucci (22 ani) a declarat, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului de fotbal CFR Cluj, că s-a convins că gruparea din Gruia nu e deloc un club mic.”Echipa m-a primit bine, îmi place ce am văzut aici la club, este un colectiv care te face să te integrezi rapid. Toate ziarele au scris despre ultima victorie a CFR-ului pe 'Old Trafford' şi se vorbea de un club mic ce a reuşit o performanţă istorică, dar după primele ore aici mi-am dat seama că nu e vorba deloc despre un club mic”, a afirmat Petrucci, fost jucător al lui Manchester United.Petrucci nu a apucat să vadă prea mult din Cluj, dar a auzit că este un oraş deosebit. ”Mai multe am aflat despre club când a jucat cu Manchester United în ultima participare a clubului în Champions League, am auzit doar cuvinte de laudă”, a precizat noul fotbalist al echipei antrenate de Vasile Miriuţă. Fotbalistul italian îşi doreşte să joace cât mai bine la CFR şi să obţină rezultate cât mai bune. ”În acest moment trebuie să dovedesc că merit să fiu titular şi apoi îmi voi putea permite să comentez mai mult”, a adăugat Petrucci. Noua achiziţie a clujenilor a mai spus că fanii trebuie să fie alături de jucători, să îi încurajeze: ”Întotdeauna am simţit de pe teren aportul sau lipsa suporterilor”. |
|