Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: ”Suntem singura echipă neînvinsă!” Mier Sept 10, 2014 5:03 pm |
|
| Fundașul stânga al lui Dinamo, Constantin Grecu, a fost convocat la echipa națională pentru meciul României cu Grecia, de la Pireu, din primul meci al grupei de calificare la Euro 2016. Fotbalistul de 26 de ani a bifat abia a doua prezență la prima reprezentativă, după un meci amical în 2012, cu Turkmenistan, câștigat cu 4-0 de România. Întors de la lotul tricolor, Grecu se concentrează doar pe echipa sa de club, cu care vrea să aibă un parcurs cât mai bun în Liga 1.„ Având în vedere că suntem singura echipă neînvinsă din România, eu zic că este un parcurs destul de bun. Acum, rămâne ca toate meciurile viitoare să rămânem la fel de concentrați și să scoatem maxim, dacă se poate”, a declarat Constantin Grecu, într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport.Pentru Dinamo se apropie partidele cu Rapid, Steaua și CFR Cluj, dar Grecu speră ca echipa sa să aibă suficiente puncte până atunci.” Eu sper să scoatem cât mai multe puncte până atunci. Mai sunt multe meciuri”, a mai spus fundașul stânga. Faptul că Marius Alexe revine la echipă, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Sassuolo sau a lipsit din cauza unei accidentări, este o veste bună pentru Grecu.”Marius e un jucător de mare valoare. Ne va ajuta foarte mult, având în vedere și accidentarea lui Bilinski și aveam nevoie de concurența pe acest post. L-am văzut conectat sută la sută la antrenamente. E un jucător profesionist și cred că va arăta multe în acest tur de campionat”, a încheiat Constantin Grecu |
|