RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Emoții la Steaua

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Emoții la Steaua   Empty
MesajSubiect: Emoții la Steaua Emoții la Steaua   EmptyMier Sept 10, 2014 5:06 pm

Emoții la Steaua   314765_314765_chipciu

Totul se trage de la declarația pe care a făcut-o Chipciu la finalul meciului Steaua - Ceahlăul 0-1, la adresa arbitrului Lucian Rusandu. Conform regulamentului în vigoare, mijlocașul poate primi o suspendare de până la 16 etape.

Steaua a pierdut meciul de pe teren propriu contra celor de la Ceahlăul, scor 0-1, înaintea returului de coșmar de la Sofia, cu Ludogorets în urma căruia roș-albaștrii au ratat calificarea în grupele UEFA Champions League -, dar pe lângă cele trei puncte gruparea din Ghencea se mai poate alege cu o altă lovitură, extrem de dură.

La finalul partidei din etapa a 5-a, Alexandru Chipciu l-a luat la rost pe arbitrul Lucian Rusandu extrem de nemulțumit de faptul că a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

”Am avut două penalty-uri, ambele la mine și m-a eliminat! Eu știu cine este acest arbitru, îl cunosc, că doar am jucat și eu la Brașov și știu în ce direcție trage”, a spus Chipciu atunci.

Declarația sa n-a rămas fără urmări. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a reclamat pe stelist la Comisia de Disciplină, care va decide azi ce sancțiune va acorda în această speță.

Conform regulamentului în vigoare, Chipciu poate fi suspendat între două și șase etape, conform art. 52.1, litera a sau, și mai grav, între 8 și 16 etape, conform art. 52.5.

Dacă însă se va considera că jucătorul n-are antecedente grave și că este și component de bază al echipei naționale, atunci există și ipoteza ca Alex Chipciu să fie iertat.
Sus In jos

Emoții la Steaua

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Steaua - Pandurii 6-0
t Steaua va mai incasa 8,6 Mil. de Euro
t Steaua îl vrea pe Bokila,
t [Handbal] Dinamo - Steaua 31-28.
t Steaua lui Gâlcă, în scădere
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum