Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: [News]iPhone 6 si iPhone 6 Plus Joi Sept 11, 2014 7:57 am |
|
| Maine este ziua cea mare, cea in care Apple va scoate la iveala cele doua modele de iPhone. Intre timp am mai aflat o veste ce i se adreseaza modelului mai mare.Maine este ziua in care Apple va lansa doua iPhone-uri: unul cu ecran de 4.7 inch si altul cu ecran de 5.5 inch. Pana sa le vedem oficial am aflat unele informatii despre ele: cum ca ar avea 1 GB de RAM, procesor dual core, vor pastra senzorul de amprenta si vor rula iOS 8. Dar intre timp am aflat ca modelul cel mic se va numi simplu iPhone 6, iar cel mare se va numi iPhone 6 Plus. Initial se zvonea ca acesta ar purta numele de iPhone Air, exact ca tableta Air. Aceasta informatie a venit din partea unor japonezi care in trecut au ghicit denumirile actualelor iPhone-uri 5S si 5C. Mai stim ca aceste modele vor fi disponibile in trei culori: Space Gray, gold si silver, si ca vor avea capacitati de 16, 32 sau 64 de GB. iPhone 6 Plus va avea softul optimizat pentru aplicatii landscape si se speculeaza ca va fi disponibil din luna decembrie. Mai avem putin de asteptat, dar zvonurile continua sa apara. |
|