RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?   Empty
MesajSubiect: Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria? Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?   EmptySam Sept 27, 2014 2:18 pm

Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?   5425c01795f9cf5333000001
Golgheter în Liga 1, după opt etape, Claudiu Keșeru ar putea fi titular cu Ungaria, în preliminariile pentru Euro 2016. Anunțul l-a făcut selecționerul Victor Pițurcă, acesta explicând și motivele pentru care l-a ignorat o perioadă pe atacantul Stelei.

”Pe Keșeru nu l-am mai chemat după meciul din Andorra, pentru că nu era titular în Franța, iar alții i-au luat fața la națională. Și cu Andorra a marcat, eu l-am adus în premieră, dar nu a făcut nici atunci un joc deosebit.

Să dea Dumnezeu acum să continue să marcheze la fel și poate va fi titular cu Ungaria”, a spus Pițurcă, pentru SptFM.

Titularul obișnuit în atacul României, Ciprian Marica, nu va putea evolua cu Ungaria, pe 11 octombrie, la București, fiind suspendat. În locul său, selecționerul României trebuie să găsească un înlocuitor. ”Am variante: un Keșeru, un Rusescu, care a revenit cu gol, un Stancu, care marchează în Turcia, dar și alții”, a mai spus Pițurcă.

Selecționerul României nu concepe un alt rezultat cu Ungaria, pe Arena Națională, în afara victoriei. ”Trebuie să câștigăm meciul cu Ungaria, este obligatoriu. Au pierdut meciul cu Irlanda de Nord, dar acum au alt antrenor, care abia astăzi va fi numit oficial. Nu știu multe despre acest antrenor, nu știu nimic despre strategia lui, despre filosofia lui, dar voi fi informat până la urmă. Sperăm că de data aceasta ne vom realiza obiectivul: calificarea la turneul final”, a explicat Victor Pițurcă.

Chiar dacă va absenta cu Ungaria, Marica poate reveni în teren pe 14 octombrie, în Finlanda.

”Nu va juca în meciul cu Ungaria, dar Marica poate juca cu Finlanda. Acolo ar fi bună și o remiză. Important este să învingem Ungaria, pentru că Finlanda este peste Ungaria. Și șapte puncte ar fi bune, după aceste două meciuri, dacă ar fi urmate de o victorie cu Irlanda de Nord. Cu zece puncte, ne putem gândi la Euro”, a încheiat Piți.
Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?   SpacerClaudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?   5425c22295f9cf4b34000000
DigiSport.
Sus In jos

Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Se vând bilete la România - Ungaria!
t Client by Claudiu v3.5 | Fattal Of The Edition
t Miriuţă: "Meciul cu "U" Cluj nu e un derby"
t Keșeru a intrat în istorie înaintea play-off-ului UCL
t Performanța lui Cladiu Keșeru, în presa din întreaga lume.
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-