RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Demis de la Fulham, Magath e pus la zid

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Demis de la Fulham, Magath e pus la zid   Empty
MesajSubiect: Demis de la Fulham, Magath e pus la zid Demis de la Fulham, Magath e pus la zid   EmptySam Sept 27, 2014 2:20 pm

Demis de la Fulham, Magath e pus la zid   5421a3ee95f9cfc524000000

Retrogradată din Premier League în Championship la finalul sezonului precedent, Fulham are parte de un start de coșmar în cel de-al doilea eșalon din campionatul Angliei.

Formația pregătită până de curând de Felix Magath a strâns un singur punct după opt etape disputate și se află pe ultima poziție a clasamentului, cu un golaveraj de minus 13! Ca atare, nu a surprins deloc demiterea tehnicianului german, care a fost pus pe liber săptămâna trecută .

Dincolo de lipsa perfomanțelor sportive, Magath a fost pus la zid de foștii săi colaboratori și jucători de la Fulham pentru metodele folosite. Antrenorul este acuzat de faptul că i-a cerut căpitanului echipei, norvegianul Brede Hangeland, să urmeze un tratament neconvențional de recuperare, bazat pe aplicarea de brânză îmbibată în alcool peste zona unde suferise o accidentare, în vederea unei refaceri mai rapide.

Fostul căpitan al londonezilor, Danny Murphy, a fost cel care a povestit incidentul:

"Tot ce are el de arătat este cum să nu o faci. I-am dat un mesaj lui Brede şi l-am întrebat dacă este adevărată această poveste. Mi-a confirmat că a fost sfătuit să aplice nişte brânză îmbibată în alcool pe coapsă şi să o lase peste noapte. Doctorul echipei din trecut, care nu mai este în club acum, dar pe care îl cunosc bine, nu a considerat că este o idee bună, însă Brede a făcut-o totuşi.

Asta este una dintre multele poveşti ridicole pe care le-am auzit despre Felix. Jucătorii erau disperaţi să plece din cauza metodelor sale şi au plecat până la urmă. Este păcat că un club stabil ca Fulham se află într-o asemenea situaţie. A fost o greşeală să îl păstreze pe Magath după ce echipa a retrogradat"
.

La rândul său, Brede Hangeland a confirmat povestea.

"Principala sa armă este să încerce să-i întărească fizic şi mental pe jucătorii săi şi astfel spera să obţină nişte rezultate din asta. Brânza cu alcool pe coapsă nu mi se pare însă o metodă optimă pentru fotbalul englez, nu cred", a completat Hangeland.

"Nu mă simt vinovat!"

În replică, Magath a argumentat prin faptul că fotbalul englez are de învățat în acest moment de la fotbalul german.

"I-am sugerat doar că ar merita să încerce metodele băbeşti, să aplice quark (n.r. o brânză cremoasă populară în Germania) pe zona afectată. Niciodată nu i-aş spune însă unui doctor ce să facă. Nu mă simt vinovat. Nu vreau să fiu arogant, dar sunt convins că fotbalul englez are de învăţat de la cel german. Din păcate, ei nu sunt pregătiţi să asculte. Eu cred că mai pot oferi ceva fotbalului dinAnglia", a spus Magath în presa germană.
Sus In jos

Demis de la Fulham, Magath e pus la zid

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Președintele Federației Nigeriene,demis și arestat
t Michael Weiss a fost demis de la Oțelul
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Anglia-