RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
lol/!?
Moderator Global
lol/!?

Rank: Moderator Global
Status:
Posturi : 116
Reputatie : 5
Data de Inscriere : 21/07/2014
 "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar" Empty
MesajSubiect: "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar"  "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar" EmptyMier Iul 30, 2014 9:24 am

"Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar" 286143_286143_neymar_zuniga

Apărătorul columbian Juan Camilo Zuniga, care l-a accidentat pe fotbalistul brazilian Neymar, a declarat că totul a fost doar un accident și că nu a intenționat să îi facă rău jucătorului legitimat la Barcelona.

Neymar a ieșit pe targă, plângând, în minutul 88 al meciului Brazilia - Columbia, după un fault făcut de Zuniga. Genunchiul fundaşului columbian primit de decarul brazilian în spate, aproape de finalul partidei, i-a provocat o fractură la a treia vertebră lombară

"A fost o acţiune normală. Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar. Când suntem pe teren, vreau să fac totul pentru apărarea ţării mele şi a tricoului, dar fără intenţia de a răni adversarul. Și la James și Cuadrado au existat mii de astfel de intrări și n-au pățit nimic" a declarat Juan Camilo Zuniga după eliminarea Columbiei de la Campionatul Mondial din Brazilia .

"A fost o confruntare între două formaţii care au dorit să obţină victoria. Este un fapt trist. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper ca fotbalistul să nu aibă o accidentare foarte gravă, deoarece toată lumea ştie că Neymar este un mare talent al Braziliei" a mai spus Juan Camilo Zuniga.

Neymar, atacantul vedetă din echipa naţională de fotbal a Braziliei, are fractură de vertebră şi nu va mai juca până la finalul CM 2014. Brazilia s-a calificat în semifinale, în urma victoriei obținute în fața Columbiei, scor 2-1 , pe stadionul "Castelao" din Fortaleza. "Selecao" va lupta cu Germania pentru un loc în finala de pe 13 iulie.

Spoiler:
[/quote]
Sus In jos
-JokerLoL
Manager
-JokerLoL

Rank: Manager
Status:
Posturi : 291
Reputatie : 11
Data de Inscriere : 21/07/2014
 "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar" Empty
MesajSubiect: Re: "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar"  "Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar" EmptyMar Aug 05, 2014 10:34 am

Lock.
Sus In jos

"Nu am avut niciodată intenţia să-i fac rău lui Neymar"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t "Am avut gol valabil și cea mai clară ocazie!"
t Lumea sportului, solidară cu Neymar!
t Neymar şi-a revenit după accidentarea de la CM.
t Neymar nu se mai poate duela în finală cu Messi
t Brazilianul Neymar, la primul antrenament complet
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-