Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: ShowIP Mier Iul 30, 2014 10:40 am |
|
| Descriere: Cu acest plugin, playerii şi adminii vor putea vedea IP-ul jucătorilor conectaţi pe server. Descărcare: .amxx.smaNume: ShowIP Autor: HIGHVersiune: [del]v1[/del] v2 Link oficial: - [sursa=.sma] Code:#include <amxmodx> #define AUTHOR "HIGH" #define PLUGIN "ShowIP" public plugin_init() { register_plugin("showip", "HIGH", "1.0") register_concmd("amx_showip", "cmd_showip", ADMIN_ALL, "><IP-urile playerilor><") } public cmd_showip(id) { console_print(id,"IP-urile playerilor") console_print(id,"|=============================|") new players[32], num get_players(players, num) new i for(i=0;i<num;i++) { new name[32] ; new ipeki[32]; get_user_name(players ,name, 31) get_user_ip(players,ipeki, 31, 0) console_print(id," - %s - %s", name,ipeki) } console_print(id, "|=============================|") return PLUGIN_HANDLED } [/sursa]
Instalare: 1. Fisierul showip.sma îl puneţi în addons/amxmodx/scripting 2. Fişierul showip.amxx îl puneţi în addons/amxmodx/plugins 3. Intraţi în fişierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini şi adăugaţi la urmă: showip.amxx
Comenzi administrative (se tastează în consolă şi trebuie să fiţi administrator):
amx_showip - arată IP-ul tuturor jucătorilor conectaţi pe server în momentul respectiv.
[i]Aştept păreri, critici, sfaturi. Încă n-am testat pluginul, deoarece n-am avut timp. Dacă am greşit ceva, vă rog să-mi spuneţi. Şi, dacă se poate, să testeze cineva pluginul, mulţumesc.
v1: adminii pot vedea lista cu ip-urile jucătorilor conectaţi pe server. v2: playerii şi adminii pot vedea lista cu ip-urile jucătorilor conectaţi pe server.
[/i] |
|
Rank: Fondator Status: Posturi : 303 Reputatie : 34 Data de Inscriere : 26/07/2014
| Subiect: Re: ShowIP Mier Aug 13, 2014 6:25 am |
|
| |
|