Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: Bilinski: "Sunt vârf și meseria mea e să marchez" Vin Aug 01, 2014 5:01 pm |
|
| Kamil Bilinski e omul momentului la Dinamo, după ce atacantul polonez transferat în iarnă în Șoseaua Ștefan cel Mare a reușit în ultima etapă să marcheze nu mai puțin de trei goluri contra celor de la Oțelul Galați Fotbalistul promite să nu se oprească însă doar aici, iar pe viitor să aibă și alte reușite sub tricoul "câinilor". "E o atmosferă bună la club în acest moment. (...) Toate meciurile vor fi grele, știm asta, dar acum trebuie să mergem la Cluj și să luăm cele trei puncte.
Nu e important dacă o să mai marchez eu sau nu, ci să câștige echipa. Dar mă bucur mult când reușesc să dau gol, pentru că sunt atacant și asta e meseria mea.
O să mă zbat mai departe pe teren pentru a reuși să marchez în continuare și știu că o s-o fac în continuare", a declarat fotbalistul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare. |
|
Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: Re: Bilinski: "Sunt vârf și meseria mea e să marchez" Lun Aug 04, 2014 10:41 am |
|
| |
|