RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor   Empty
MesajSubiect: Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor   EmptyJoi Aug 07, 2014 8:40 pm

Astazi Windows 8.1 a primit un update necesar. Nu vom vorbi despre ce schimbari aduce acest update, ca am vorbit deja de cateva ori, ci mai degraba de ce este necesar sa-l faceti, pentru ca lucrurile nu sunt chiar roz.

Update-ul de astazi este necesar pentru viitor. Microsoft a decis ca daca nu veti face acest update nu veti mai primi alte actualizari importante pe viitor. Anuntul a fost facut pe blogul Microsoft’s Premier Field Engineering, dar de mentionat este faptul ca acest update vine prin metoda clasica si nu prin Windows Store. Asadar, aveti grija sa aveti activate update-urile automate. Evident, in cazul in care Windows-ul este activat, nu piratat. Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor   1

Eu am primit azi dimineata update-ul cand am stins PC-ul, dar nu am verificat sa vad ce face. Inca o data, recomand sa va activati update-urile.
Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor   Microsoft
Sus In jos

Update-ul pentru Windows 8.1 este necesar pentru viitor

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Windows 8.1 mai primeste un update
t Windows 8.1 Update vine maine
t Windows 8.1 Update 1 ,descarcat gratuit de pe internet
t It is currently 23 Jul 2014, 10:40 Cum sa faci UPDATE la PLACA VIDEO [Windows 7, XP]
t Windows XP: Olanda si UK platesc pentru suport
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Zona IT & Web :: Resurse, stiinta si tehnologie :: Totul despre tehnologia IT, :: Software-