RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City.   Empty
MesajSubiect: David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City. David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City.   EmptyMier Aug 13, 2014 5:40 am

David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City.   53e9ff2a95f9cf1d06000000
Mijlocașul spaniol David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City. Dacă își va duce la bun sfârșit noua înțelegere cu gruparea de pe Etihad Stadium, fotbalistul iberic va rămâne la campioana Angliei până la 33 de ani.

Adus de la Valencia în 2010 pentru aproximativ 30.000.000 de euro, Silva a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui City în ultimul sezon când cetățenii au câștigat al doilea titlu din ultimii 3 ani. "Din clipa în care am venit aici acum 4 ani mi-am dat seama că aceasta este a doua mea casă. Pe teren mă simt excelent, sunt împlinit atât pe plan profesional cât și personal așa că n-am niciun motiv pentru care să nu-mi doresc să câștig în continuare trofee cu această formație minunată" a declarat fotbalistul de 28 de ani.

În cei 4 ani petrecuți până acum la Manchester City, Silva a jucat 184 de meciuri, timp în care a marcat 27 de goluri și a oferit 64 de pase decisive. Micuțul mijlocaș spaniol a câștigat cu "cetățenii" două titluri în Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii și Supercupa Angliei.

"A fost o decizie simplă pentru mine să semnez un nou contract cu City și să-mi petrec anii de glorie la un club cu niște fani incredibili, care m-au susținut din prima zi în care am ajuns aici" a încheiat Silva.
digisport.
Sus In jos

David Silva a semnat un nou contract cu Manchester City.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Luka Modric a semnat un nou contract cu Real Madrid!
t Thiago Silva va lipsi în semifinalele Cupei Mondiale
t Thiago Silva s-a accidentat într-un amical cu Napoli!
t David Luiz și Aurier au debutat la PSG!
t Vassaras a semnat contractul cu CCA
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-