RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi" Empty
MesajSubiect: Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi" Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi" EmptyVin Aug 15, 2014 1:37 pm

Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi" 53ece8f095f9cffc71000000
Mutu a spus că a mai vorbit ocazional cu Pițurcă, în ultima vreme, dar că subiectul ”echipa națională” a fost evitat, pentru că ”Briliantul” simțea că nu este în formă. Acum, internaționalul român este sigur că a demonstrat că merită rechemat, dar lasă totul în seama selecționerului.

România se pregătește deja pentru primul meci din preliminariile Campionatului European din Franța, de peste doi ani. Selecționerul Victor Pițurcă a întocmit deja o listă preliminară cu fotbaliștii din străinătate pe care-i are în vedere pentru partida cu Grecia, care se va disputa la 7 septembrie

De pe respectiva listă lipsește numele lui Adrian Mutu. Într-un interviu, pe care l-a acordat pentru TVR, Mutu a vorbit despre relația profesională pe care o are cu Victor Pițurcă.

”Dacă lumea crede că merit să fiu chemat, să mă cheme. Dacă nu, dacă e bine pentru interesul naționalei să nu fiu chemat, asta e!”, a spus Mutu, când a fost întrebat despre o eventuală convocare a sa sub tricolor.

Internaționalul român, în vârstă de 35 de ani, a explicat că a avut parte de mai multe dispute cu selecționerul în ultimii 15 ani, dar că acum totul este de domeniul trecutului. După declarații care mai de care mai spumoase de o partă și de celaltă, Mutu și Pițurcă s-au mai ciocnit unul cu altul, dar echipa națională a rămas un subiect tabuu.

”Ne-am mai întâlnit, am vorbit ocazional, nu suntem barbari să nu ne salutăm sau să nu ne vorbim. Până acum, n-am adus vorba despre echipa națională, pentru că nu aveam ce să vorbim despre acest subiect.

Ca să fiu chemat la echipa națională trebuie să demonstrez că merit, lucru care nu s-a întâmplat până acum, dar acum se întâmplă”, a completat ”Briliantul”.

Chestionat dacă este convins că Pițurcă poate lăsa deoparte orgoliile și în consecință să-l cheme iar la lot, Mutu a replicat:

”Toată lumea face declarații la cald, toată lumea spune lucruri pe care mai târziu se gândește că n-ar fi trebuit să le spună.

Da, Victor Pițurcă, poate lăsa orgoliile deoparte. Crede-mă, am avut mai multe dispute cu Pițurcă în ultimii 15 ani. Este un om foarte orgolios, care ține la principiile sale, dar este și foarte inteligent și nu cred că dacă ar fi în interesul lui și al naționalei nu m-ar chema”, a mai spus ”Briliantul”.

Concluzia a fost trasă tot de către Adrian Mutu:

”Întotdeauna, eu și Pițurcă am găsit un numitor comun, care ne-a făcut să mergem mai departe și să avem aceleași interese”.

digisport.
Sus In jos

Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"
t Mutu s-a despărţit definitiv de Petrolul
t Goian îl vrea tot pe Pițurcă la națională
t [Handbal]”Cred că în proporție de 90% "
t Sânmărtean ar putea fi surpriza lui Pițurcă
Pagina 1 din 1