RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"   Empty
MesajSubiect: Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă" Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"   EmptyMier Sept 10, 2014 8:35 pm

Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"   314601_314601_dragomi_piti_1

Telenovela plecării lui Victor Pițurcă pe banca saudiților de la Al Ittihad l-a cuprins și pe Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF a comentat, în direct la Fotbal Club, zvonurile și informațiile zilei de marți, când selecționerul a negociat pe rând, mai întâi cu reprezentanții grupării arabe, apoi cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, despre posibilitatea renunțării la conducerea “tricolorilor”.

“Eu zic că Pițurcă nu pleacă. Dar ce e sigur în viață? Am și informații, dar mă bazez și pe ceea ce cred eu. Nu e vorba de suma pe care trebuie s-o dea înapoi Federației. Nu sunt probleme, orice contract se poate rezilia, ar ajunge sigur la o înțelegere. Încă o dată vă spun, nu există o poziție fermă la niciun contract de pe acest pământ! Toate se pot discuta și se pot rezilia! Problemele financiare primează peste tot, în toată lumea”, a spus Dragomir, în direct la Digi Sport.

Fostul oficial crede însă că echipa națională nu ar avea de suferit în cazul în care Victor Pițurcă va ajunge la un acord cu Al Ittihad și cu FRF:

“Oricum ne vom califica la Euro indiferent cine ar veni la conducerea echipei sau la cea a Federației. Jucăm cu grecii, i-am bătut și i-am văzut cum sunt, apoi cu Ungaria și Finlanda, care sunt vai de mama lor. Poate Irlanda de Nord să fie altfel, dar în condițiile în care se califică trei echipe din această grupă, vă dați seama ce fotbal european am ajuns să avem, ce turneu final de campionat european vom avea.

Ca să zici că ai făcut performanță, ar trebui să ajungi măcar în primele opt acolo, atunci de abia înseamnă că ai valoare.

La început de sezon, selecționatele din țările ale căror campionate încep mai târziu, în septembrie, de exemplu, au mereu probleme. Jucătorii vin practic direct de pe plajă, e normal să apară și rezultate de genul Portugalia – Albania 0-1, iar Germania să se chinuie mult ca să bată Scoția”.

Dragomir speră totuși ca Pițurcă să nu plece în acest moment de lângă “tricolori”:

“E bine să rămână Pițurcă. E un antrenor serios, un antrenor bun. Eu n-am o relație bună cu el, dar mereu am avut o părere bună despre el ca tehnician. Rețineți însă ce vă spun! Dacă arabii îl vor să-l ia cu adevărat, atunci îl vor lua!”
Sus In jos

Dumitru Dragomir e sceptic: “Nu cred că va pleca Pițurcă"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Mutu: ”Pițurcă e foarte inteligent și nu cred că nu m-ar chema inapoi"
t [Handbal]”Cred că în proporție de 90% "
t Boloni este soluţia agreată pentru înlocuirea lui Piţurcă
t Goian îl vrea tot pe Pițurcă la națională
t Sânmărtean ar putea fi surpriza lui Pițurcă
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum