RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"Sper că voi marca la Sofia"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
"Sper că voi marca la Sofia"   Empty
MesajSubiect: "Sper că voi marca la Sofia" "Sper că voi marca la Sofia"   EmptyMier Aug 20, 2014 5:22 am

"Sper că voi marca la Sofia"   53f3bb5995f9cf2f3b000000
Younes Hamza a fost foarte aproape să ajungă la Steaua în această vară, însă în ultima clipă a ales să semneze cu Ludogorets.
Atacantul tunisian a fost titular împotriva Stelei, însă a declarat că acest lucru nu a contat pentru el în confruntarea de pe Arena Națională.

"Nu a fost un meci foarte special, dar a fost unul important, pentru că ne dorim să ne calificăm în grupele UCL. Azi am atacat, am făcut un meci bun, cred că acasă o să atacăm și mai mult. Nu a fost rezultatul dorit de noi.", a spus Hamza.

Fostul jucător al Petrolului și al lui Botev Plovdiv a clarificat lucrurile în ceea ce privește transferul său la campioana Bulgariei.

"Am început bine la Ludogorets, am dat două goluri. Cu Steaua, antrenorul a decis să îmi dea mai multă încredere, să mă bage titular. Trebuie să mă adaptez foarte repede la noua echipă. A fost alegerea mea, asta e viața de fotbalist. Toată lumea trebuie să îmi respecte decizia.", a declarat fotbalistul tunisian.

Hamza le pune gând rău steliștilor - atacantul de 28 de ani are gânduri mari pentru returul de la Sofia, de pe 27 august, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

"Am marcat un gol împotriva Stelei când am fost la Petrolul și sper că voi marca încă unul în retur, la Sofia.", a conchis Hamza.
digisport.
Sus In jos

"Sper că voi marca la Sofia"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t “Încă mai sper să mă depășească!”
t Raku feat Sofia-Seara
t "Meciul de la Sofia va fi total diferit"
t Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia
t "Poate marca 25 de goluri în acest sezon"
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Champions League-