Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia Mier Aug 20, 2014 5:23 am |
|
| Steaua are acum prima șansă la calificarea în grupele UEFA Champions League, după 1-0 la București cu Ludogorets Tehnicianul roș-albaștrilor, Costel Gâlcă, spune că echipa sa nu se va apără la Sofia și va încerca să marcheze, pentru a tranșa repede soarta dublei manșe cu bulgarii.
"Avem același gând la Sofia, să mergem și să câștigăm meciul. Am dominat partida, am avut multe ocazii și sper să înscriem în retur de mai multe ori. Steaua nu o să se apere niciodată cu mine antrenor, pentru că vrem să câștigăm toate meciurile.
Ludogorets are jucători valoroși, cu mulți brazilieni, au agresivitate, însă noi am recuperat sus mingea și asta ne-a făcut să-i ținem în jumătatea lor", a spus Gâlcă la Euro Fotbal, pe Digi Sport 1.
De ce a rămas Keșeru rezervă? "Aveam nevoie de mai multă viteză!"
Costel Gâlcă a explicat de ce nu l-a titularizat pe Claudiu Keșeru, după ce bihoreanul a marcat 6 goluri în victoria Stelei cu Pandurii, scor 6-0.
"Am vorbit cu Keșeru înaintea meciului, la ședința tehnică. Eu i-am explicat de ce nu a fost titular, iar atitudinea lui, când a intrat, a fost foarte bună. În viitor, el o să aibă șansa lui, o să joace. Aveam nevoie de mai multă viteză în teren, de mobilitate, să recuperăm cât mai repede cu Chipciu în teren.
Nu am fost tentat să-l schimb pe Chipciu după penalty-ul ratat, eu am încredere în el, pentru că este un jucător de top și a marcat golul cel mai complicat", a mai declarat antrenorul Stelei. digisport. |
|
Rank: Moderator Status: Posturi : 537 Reputatie : 13 Data de Inscriere : 05/08/2014 Oras : ORAS RGZ Varsta : 27
| Subiect: Re: Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia Vin Aug 22, 2014 12:46 pm |
|
| Nu se stie niciodata poate Steaua merge in EL sau UCL |
|