RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Au făcut diferenţa"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Au făcut diferenţa"   Empty
MesajSubiect: Au făcut diferenţa" Au făcut diferenţa"   EmptyMier Aug 20, 2014 12:07 pm

Au făcut diferenţa"   53f480b295f9cfed51000000
Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat evoluția jucătorilor pe care echipa națională se poate baza în preliminariile pentru Euro 2016. Pe lângă fotbaliștii care au fost convocați în ultima perioadă la acțiunile formației pregătite de Victor Pițurcă, Iorgulescu a rămas impresionat și de doi jucători care au avut prestații excelente la echipele de club în ultima vreme atât în campionat cât și în cupele europene.

"Atât Mutu, cât și Sânmărtean, au jucat foarte bine în ultima perioadă, au marcat goluri și și-au ajutat echipele să câștige. Eu cred că și-au demonstrat încă odată valoarea și pot fi o soluție pentru echipa națională. Sunt amândoi foarte tehnici, am văzut că în ultimele meciuri au fost printre cei mai buni de pe teren și au făcut diferența. Doar că totul depinde de selecționer. El își asumă convocările dar și rezultatele. Eu, cel puțin, i-aș selecționa pe cei doi pentru aceste preliminarii", a spus Iorgulescu.

Acesta a vorbit și despre numărul semnificativ de antrenori schimbați după doar câteva etape. Președintele LPF este de părere că atât patronii cât și tehnicienii sunt de vină pentru aceste demisii premature.

"Nu poți să îți faci o părere despre antrenor după câteva meciuri. Din păcate în România patronii în continuare nu au răbdare și nu așteaptă să vadă evoluția echipei. Chiar și în aceste condiții și antrenorii au o mare parte din vină, pentru că nu își întocmesc contracte serioase care să cuprindă clauze bine definite care să le asigure prezența pe banca tehnică pentru o mai lungă perioadă de timp sau cel puțin până când apar și rezultatele. Se discuta despre o asociație, un sindicat al antrenorilor care să le apere drepturile dar deocamdată nu s-a făcut nimic. Să vedem poate se va ajunge la inființarea unei astfel de organizații care să îi ajute. Cât despre antrenorii care aleg să își dea demisia, cei care nu suportă presiunea înseamnă că au o problemă."

Gino Iorgulescu a comentat și posibilitatea plecării lui Cristi Tănase la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. "Cred că Oli are suficienți jucători străini de valoare în lot la Al Ahli și nu cred că mai are loc pentru încă un extracomunitar. Am vorbit în ultima perioadă cu el dar nu am auzit nimic, nu a zis nimic despre plecarea mijlocașului stelist acolo."

DigiSport.
Sus In jos

Au făcut diferenţa"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t "Am făcut un program spartan"
t Server Samp gata facut!
t [Ghid] 9 Metode de facut yang pe Metin2ro
t Liverpool a făcut o ofertă oficială pentru Balotelli!
t Barcelona a făcut oficial o ofertă pentru brazilianul Dougla
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-