Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: "Am făcut un program spartan" Mier Sept 10, 2014 5:04 pm |
|
| Emil Săndoi a împlinit o săptămână pe banca tehnică a nou promovatei CS Universitatea Craiova. În mandatul său, oltenii au câștigat cu 2-1 meciul amical cu OFK Belgrad , iar antrenorul spune că rezultatul le dă încredere elevilor săi. De când l-a înlocuit pe Ionel Gane, Săndoi s-a concentrat pe pregătirea fizică a alb-albaștrilor."Am făcut două antrenamente pe zi, un program spartan", a spus tehnicianul oltenilor, care a discutat și despre relația pe care o are cu directorul tehnic Sorin Cârțu. "Este o situaţie dificilă. Când te afli pe ultimul loc, cu doar două puncte şi ai în faţă cel mai dur campionat, nu poate fi prea plăcut. Dar suntem mulţumiţi de implicarea băieţilor în meciul cu OFK Belgrad (n.r. câştigat cu 2-1 de olteni), de modul în care au răspuns indicaţiilor primite. Mai ales că am făcut două antrenamente pe zi, un program spartan în care am încercat să ridicăm puţin nivelul pregătirii fizice. Pentru noi a fost important şi rezultatul în acest meci amical. Dacă eram pe locul 6-7 în campionat poate nu ne interesa să câştigăm, dar dată fiind situaţia, rezultatul este bun pentru moralul echipei.", a declarat noul tehnician al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Emil Săndoi, în cadrul emisiunii "Divizia Locală", de la Digi 24 Craiova. Despre relaţia cu Sorin Cârţu, Săndoi a spus: "Responsabilitatea este egală. Ne completăm foarte bine unul pe altul. Nu trebuie uitat că am fost şi colegi de echipă, dar i-am fost şi căpitan în echipa care a câştigat eventul. Sorin Cârţu mă cunoaşte bine, şi eu îi cunosc filosofia de antrenor". |
|