RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii   Empty
MesajSubiect: Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii   EmptyMier Sept 10, 2014 5:07 pm

Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii   314826_314826_galca_conferinta
Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit despre problemele cu care se confruntă la gruparea din Ghencea. ÎN DIRECT la Digi Sport 3, tehnicianul campioanei a afirmat că resimte lipsa unui conducător care să reprezinte interesele echipei.

”Mi-ar fi plăcut să fie o persoană în club care să iasă și să vorbească, cum era Mihai Stoica înainte, care să vorbească și să lămurească diverse chestiuni ce apar prin presă. În ultima vreme, au fost mai multe știri care au ajuns la suporterul Stelei și care n-au fost conforme cu realitatea", a declarat Costel Gâlcă.

Acesta şi-a exprimat speranţa că, în viitorul apropiat, Steaua va aduce întăriri şi la nivelul conducerii:

"Eu sper ca totuși cineva să iasă și să vorbească despre aceste lucruri, pentru că nu este normal ca asta să o facă antrenorul. Sper să vină o persoană pe acest post! Avem oameni, dar trebuie constant unul care să iasă în față și să spună ce se întâmplă la club. Nu pot ieși eu în fiecare zi să vorbesc pe la televiziuni, radiouri, plus că n-ar mai avea efect.”, a mai afirmat Gâlcă.
Sus In jos

Gâlcă cere întăriri şi la nivelul conducerii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t [Tutorial-RGZ] Cum sa vedem nivelul playerilor in PM.
t Steaua lui Gâlcă, în scădere
t Gâlcă, antrenorul cu cel mai bun debut la Steaua
t Gâlcă ar putea să se folosească de relațiile din Spania
t Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Romania-