Rank: Moderator Global Status: Posturi : 116 Reputatie : 5 Data de Inscriere : 21/07/2014
| Subiect: Costaricanii se tem de un singur lucru în meciul cu Olanda Mier Iul 30, 2014 9:26 am |
|
| Antrenorul naționalei Costa Ricăi, Jorge Luis Pinto, i-a avertizat pe arbitrii partidei cu Olanda, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, de sâmbătă, 5 iulie, de la ora 23:00, „să fie atenți la simulările lui Robben”. Olanda s-a calificat în „sferturi” după victoria cu 2-1 în fața Mexicului în optimile de finală, ultimul gol al batavilor fiind marcat după un penalty obținut de Arjen Robben. De altfel, fotbalistul lui Bayern a recunoscut după meci că la unele faze - nu și la penalty-ul decisiv - a simulat și și-a cerut scuze pentru asta. „Aceasta este una din cele mai importante probleme ale actualei Cupe Mondiale. Suntem chiar foarte îngrijorați cu privire la acest lucru. Mi-ar plăcea ca arbitrii și FIFA să-l urmărească pe Robben îndeaproape. Este unul din primii trei sau patru jucători din lume, ca valoare, e absolut fabulos. Dar trebuie să spunem că au fost greșeli la acest Mondial și ne facem griji cu privire la simulările sale, pe care le-a și recunoscut. Sper doar că arbitrii vor fi foarte atenți. Îi sfătuiesc să aibă grijă. Acest meci e foarte important”, a declarat Jorge Luis Pinto într-o conferință de presă. Cea mai logică soluție, spune selecționerul costaricanilor, este ca Robben să fie avertizat imediat ce simulează prima oară cu un cartonaș galben. „Poate va fi trimis la cabine dacă o va face de două ori. S-ar putea întâmpla asta”, a mai spus Pinto. - Spoiler:
Sursa:DigiSport.Ro
[/quote] |
|
Rank: Manager Status: Posturi : 291 Reputatie : 11 Data de Inscriere : 21/07/2014
| Subiect: Re: Costaricanii se tem de un singur lucru în meciul cu Olanda Lun Aug 04, 2014 11:13 am |
|
| |
|