RGZ Gaming Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

"A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Agnostic
Moderator
Agnostic

Rank: Moderator
Status:
Posturi : 1146
Reputatie : 36
Data de Inscriere : 09/02/2014
Oras : RGZ City
Varsta : 25
"A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!"   Empty
MesajSubiect: "A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!" "A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!"   EmptyJoi Aug 21, 2014 9:26 pm

"A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!"   53f5ad1695f9cfda72000000

Autorul singurului gol al meciului Steaua - Ludogorets 1-0, din turul play-off-ului pentru grupele UEFA Champions League , Alexandru Chipciu, a deschis un conflict cu singurul român al campioanei Bulgariei, Cosmin Moți.

Șeptarul stelist l-a acuzat pe fostul dinamovist că, pe întreaga durată a meciului de marți, de pe Arena Națională, a încercat să îi provoace pe el și pe colegii săi, înjurându-i și lovindu-i atunci când mingea și arbitrul erau departe.

Chipciu i-a spus că nu merită să fie respectat, iar Moți, după ce a refuzat să îi dea o replică imediat, în aceeași seară, i-a răspuns joi, în ziarul "ring". "Să se ducă la șah dacă nu vrea să fie lovit. La baschet, la handbal, unde nu ai voie să atingi jucătorii...", i-a transmis fundașul central autorul golului stelist de pe Arena Națională.

"N-am lovit pe nimeni fără minge, nu înțeleg de ce face asemenea declarații. Nu mă interesează pe mine de respectul lui Chipciu. Mă doare-n cot de respectul lui. Poate o să ne revedem la echipa naională și am să-i transmit și atunci ce cred. Nu mi-e jenă.", a continuat Cosmin Moți.

Alexandru Chipciu și Cosmin Moți se vor întâlni pe teren și la Sofia, la meciul retur. Ludogorets - Steaua se joacă miercurea viitoare, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.
Sus In jos

"A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t "Meciul de la Sofia va fi total diferit"
t Miriuţă: "Meciul cu "U" Cluj nu e un derby"
t Costaricanii se tem de un singur lucru în meciul cu Olanda
t Claudiu Keșeru, titular în meciul cu Ungaria?
t Am aflat lotul Greciei pentru meciul cu România!
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RGZ Gaming Forum  :: »[RGZ] Cafenea :: Locul distractiei :: Sport :: Champions League-