Rank: Moderator Status: Posturi : 1146 Reputatie : 36 Data de Inscriere : 09/02/2014 Oras : RGZ City Varsta : 25
| Subiect: "A lovit tot meciul!". "Să se ducă la șah!" Joi Aug 21, 2014 9:26 pm |
|
| Autorul singurului gol al meciului Steaua - Ludogorets 1-0, din turul play-off-ului pentru grupele UEFA Champions League , Alexandru Chipciu, a deschis un conflict cu singurul român al campioanei Bulgariei, Cosmin Moți. Șeptarul stelist l-a acuzat pe fostul dinamovist că, pe întreaga durată a meciului de marți, de pe Arena Națională, a încercat să îi provoace pe el și pe colegii săi, înjurându-i și lovindu-i atunci când mingea și arbitrul erau departe.
Chipciu i-a spus că nu merită să fie respectat, iar Moți, după ce a refuzat să îi dea o replică imediat, în aceeași seară, i-a răspuns joi, în ziarul "ring". "Să se ducă la șah dacă nu vrea să fie lovit. La baschet, la handbal, unde nu ai voie să atingi jucătorii...", i-a transmis fundașul central autorul golului stelist de pe Arena Națională.
" N-am lovit pe nimeni fără minge, nu înțeleg de ce face asemenea declarații. Nu mă interesează pe mine de respectul lui Chipciu. Mă doare-n cot de respectul lui. Poate o să ne revedem la echipa naională și am să-i transmit și atunci ce cred. Nu mi-e jenă.", a continuat Cosmin Moți. Alexandru Chipciu și Cosmin Moți se vor întâlni pe teren și la Sofia, la meciul retur. Ludogorets - Steaua se joacă miercurea viitoare, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi transmise în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro. |
|